Produkter

Multifunktion

Kyoceras kopierings- och multifunktionssortiment (MFP), erbjuder en omfattande produktlinje, från mindre enheter till högvolymsmaskiner. Förutom att de är utrustade med samtliga kopieringsfunktioner, kan många av dem uppgraderas för att skriva ut, scanna och faxa. Detta är av stor betydelse för effektiviteten hos både mindre och större företag.

Skrivare

Anses som mycket tillförlitliga i många miljöer, inte minst inom industrin. Kyocera har också nått enastående resultat hos olika testpaneler, där vårt kompletta sortiment av Ecosys-skrivare levererat kvalitet och snabbhet till alla. Kyoceras Ecosys-teknik innebär att det enda underhåll som behövs under skrivarens livslängd, är byte av toner. Traditionella förbrukningsartiklar såsom trumma och framkallare, är extremt hållbara och behöver inte bytas under skrivarens livslängd. Det i sin tur innebär att den totala kostnaden för skrivaren, inköpspris samt driftkostnad, blir väldigt låg.

Longlife

KYOCERAs filosofi är att utveckla marknadens mest avancerade dokumenthanteringsutrustning med minimal miljöpåverkan.


Ett bra exempel är KYOCERAs Long-life teknik som minskar antalet förbruknings-artiklar vilket ger minskad mängd avfall. Det betyder att den som använder KYOCERAs produkter värnar miljön samtidigt som man får en överlägsen utrustning.

Den speciella teknik som vi använder, Ecosys, innebär att det enda underhåll som behövs under skrivarens livslängd är byte av toner. Alla traditionella ”förbrukningsartiklar” exempelvis trumma och framkallare är extremt hållbara och behöver normalt inte bytas under skrivarens livslängd.

Som alla förstår begränsas därmed servicebehovet till ett minimum med
låga driftskostnader och minskad miljöpåverkan som angenäma konsekvenser.

Högre kvalitet ger färre servicetillfällen och lägre kostnader.

Sök produkt

Vad vill du kunna använda din produkt till?
Vill du ha färg eller svartvitt?
Välj önskad hastighet: Paper Size
Scroll to top