Miljö, Kvalité och Design

THINK AGAIN.

KYOCERAs filosofi är att utveckla marknadens mest avancerade
dokumenthanteringsutrustning med minimal miljöpåverkan.


Ett bra exempel är KYOCERAs Long-life teknik som minskar antalet förbruknings-artiklar vilket ger minskad mängd avfall. Det betyder att den som använder KYOCERAs produkter värnar miljön samtidigt som man får en överlägsen utrustning.

Flera av KYOCERAs produkter är certifierade enligt miljökriterierna i 'Blaue Engel' i Tyskland. De flesta av våra produkter är deklarerade enligt IT-Företagens ECO Declaration och KYOCERA är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Det finns fortfarande de som väljer skrivare och kopiatorer utan miljöhänsyn.

Think Again!

Efficiency Rocks!

Om du arbetar för ett företag som systematiskt hanterar affärsdokumentation, kan KYOCERA förbättra hur din organisation fungerar.

Det kanske inte låter "rock 'n' roll" i början, men om du handskas med konvertering, indexering och arkivering - kommer du att uppskatta smarta automatiserade arbetsflöden som hjälper till att spara tid och kostnader i samband med er administrationen.

KYOCERA erbjuder sina kunder 3-faldiga dokumentlösningar: användarvänlighet, mjukvara och tjänster. Det är denna blandning med tillförlitlig hårdvara som ger våra kunder högre kvalitet och lyxen av minimalt stillestånd.

I en värld av IT, de verkliga rockstjärnorna är de helhetslösningar som fungerar konsekvent över långa tidsperioder, med litet behov av underhåll.

Efficiency Rocks!

EYE CANDY.

Ett av målen med våra nya
produktfamiljer har varit att skapa kontorsmaskiner med ett yttre som passar in även i sobrare miljöer.


Som någon sade – De ska kunna placeras mitt i rummet!

Vi tycker att vi har lyckats riktigt bra med den uppgiften och det känns väldigt tillfredsställande att kunna erbjuda maskiner som inte bara producerar fantastiska
utskrifter. De är snygga att se på också!

Vissa detaljer är designanpassade till  den aktuella marknaden – nämnas kan TASKalfas glasskiva som har kulören ”Nordic blue”.

Vi behöver väl inte påpeka att utskriftskvaliteten aldrig varit bättre.

Synlig harmoni mellan design och funktionalitet.

 

Eye Candy!

Scroll to top