Dessa fördelar tillhandahålls med Managed Document Services

Varför har vi så mycket dokumentkostnader i företaget?

Du kan ha ställt den här frågan i organisationen när du har granskat dina utgifter.

Kanske trodde du också att det kanske var svårt att göra något åt ​​det, men det är inte så. Tvärtom.

90 procent av alla företag har inte den längsta uppfattningen om hur mycket deras dokumentkostnader är. Många dolda kostnader är att göra det dyrt när de anställda behöver för att skriva ut dokument: Onödiga kontorsmaskiner, gammal hårdvara och högavlönade anställda som måste tillbringa mycket av sin tid på enkla skrivarproblem, bidrar till att öka kostnaden.

Managed Document Services kan spara upp till 30 procent - inklusive att minska användningen av förbrukningsmaterial som papper och toner, minska energikostnader och minska service- och supportkostnader.

KYOCERA Managed Document Services (MDS) hjälper dig att optimera hela din skrivarinställningar med hjälp av olika lösningar som effektiviserar din dokumenthantering.

Vet du inte vad Managed Document Services är? Läs mer om MDS genom att klicka här (LÄNK TILL BLOG 2 "VAD ÄR MANAGED DOCUMENT SERVICES?"

Resultatet av att lösa problemen är att se: Du uppnår höga kostnadsbesparingar och värdefulla administrativa fördelar.

Nedan granskar vi de 5 största fördelarna med att implementera MDS i din organisation:

1. Reducerade tryckkostnader

En av de många anledningarna till att det kan vara en bra idé att överväga en MDS-lösning för ditt företag är att det kan minska dina utskrifts kostnader avsevärt.

Faktum är att MDS kan spara dig upp till 30 procent genom att minska användningen av förbrukningsmaterial som papper och toner, minska energikostnaderna och minska service- och supportkostnaderna.

En MDS-leverantör kan hjälpa till att granska din nuvarande inställning av skrivare och multifunktionsmaskiner.

MDS leverantör kommer att analysera och utvärdera din nuvarande skrivare och multifunktionstillstånd och prestanda - också tjäna skrivare och multifunktionsmaskiner, programuppdatering och föreslå att du står med onödiga maskiner.

 

2. Spara din tid och ansträngning

Spenderar du mycket tid på att uppdatera skrivare och multifunktionsmaskiner? En MDS-lösning kan förenkla underhållet av dina skrivare och multifunktionssystem genom att till exempel installera en universell drivrutin på alla skrivarenheter. Det kommer både att spara tid och släppa resurser med IT-anställda, liksom att göra det lättare för alla anställda att visa skrivarna.

Dessutom kommer du bara att relatera till en leverantör av skrivarlösningar, vilket säkerställer att varje månad skickar en faktura som innehåller alla dina utskrifter och kopior per enhet och avdelning.

3. Öka produktiviteten

Känner du till det scenario där en hel del arbetare har samlat sig runt skrivaren och alla kommer med inmatning, men ingen kan få det att fungera ordentligt? Det är ett känt fenomen i många företag att skrivaren eller multifunktionsmaskinen kan orsaka stora problem om den har bestämt sig för att inte arbeta.

Ett MDS-avtal garanterar att alla dina enheter fungerar optimalt hela tiden. Din gamla hårdvara kommer att uppgraderas, den senaste mjukvaran kommer att installeras och personalen ska utbildas om hur du ska använda maskinerna korrekt och hur du löser eventuella problem.

Om du har speciella krav kan din MDS-leverantör skräddarsy en lösning som uppfyller dina företags specifika behov och riktar era maskiner, arbetsflöden och processer.

4. Förbättrar din dokumentsäkerhet

Dokumentsäkerhet är ett evigt bekymmer i företagen. När datorer, telefoner och skrivare är anslutna till nätverk kan risken för hackare komma till rätta med ditt företag.

Men internt i ett företag kan det också finnas ett behov av sekretess om vissa dokument - till exempel kontrakt, arbetsansökningar och liknande.

En skräddarsydd MDS-lösning kan hjälpa till att identifiera eventuella svagheter i din skrivare eller dokumentsäkerhet. Om det behövs MDS leverantören hjälp utveckla rutiner och riktlinjer för dokumentet, vilket ökar säkerheten och det kan väljas tekniska lösningar som att man måste verifiera sin identitet vid skrivaren att få print Lägg ut dokumentet om det behövs.

5. Minimera miljöpåverkan

Miljön är en integrerad del av många företagens CSR-program, och ett viktigt element är ofta att minimera miljöpåverkan.

En MDS-lösning för ditt företag stöder arbete för att minska miljöpåverkan och dina koldioxidutsläpp. Genom strömlinjeformade arbetsflöden och optimerade skrivare och multifunktionsmaskiner kan MDS eliminera onödigt skriva ut och minska pappersförbrukningen, strömförbrukningen och avfallet. Det kan också hjälpa till att hålla reda på din skrivaranvändning i hela organisationen.

MDS från KYOCERA

Få reda på varför MDS från KYOCERA hjälper dig att optimera din verksamhet.

Läs mer

MDS Case-studies

Läs våra Case-studies och se hur företag har minskat sina kostnader avsevärt med KYOCERA MDS.

Läs mer

VILL DU VETA MER

om MDS från KYOCERA eller annat?

Kontakta mig
Scroll to top